Η ΛΕΦΕΔ Αττικής στην απολογιστική συνάντηση για τον Εθελοντισμό της Περιφέρειας Αττικής

Στην απολογιστική συνάντηση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής για τον Εθελοντισμό που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, παρευρέθηκε η ΛΕΦΕΔ Αττικής μαζί με την επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας «Προστασία», ύστερα από σχετική πρόσκληση που δέχτηκε.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία επιλέχθηκε συμβολικά καθώς η 10η Δεκεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού και τα κύρια πρόσωπα της εκδήλωσης ήταν οι Εθελοντές καθώς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον επερχόμενο Περιφερειάρχη και να συζητήσουν μαζί του διάφορα θέματα που άπτονται του Εθελοντισμού.

Παρόντες ήταν ο απερχόμενος Περιφεριάρχης Αττικής κ. Πατούλης Γεώργιος, ο επερχόμενος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Χαρδαλιάς Νικόλαος, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού Περιφέρειας Αττικής κα. Μπαρμπαγιάννη Ευγενία και πλήθος Εθελοντικών Ομάδων που συνεργάζονται με την Περιφέρεια.

Ο κ. Χαρδαλιάς κατά την ομιλία του ανέφερε ότι «Ο Εθελοντισμός αποτελούσε και αποτελεί ένα σημαντικό σημείο αναφοράς της πορείας μου όλα αυτά τα χρόνια και ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας των πολιτών, το ξέρουμε, το πιστεύουμε και θέλουμε να εργαστούμε γι’ αυτόν!» δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση ότι θα κάνει ότι χρειαστεί, για να γίνουν όλα όπως πρέπει.

Ο κ. Χαρδαλιάς όταν αντίκρυσε τα μέλη της ΛΕΦΕΔ Αττικής, έσπευσε και είχε εγκάρδια χειραψία με όλα τα μέλη της, καθώς ως Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, είχε δώσει το παρών στην εκδήλωση κοπής πίτας της Λέσχης, στη Σχολή Διαβιβάσεων.