Συνάντηση προέδρου ΛΕΦΕΔ Αττικής με το νέο Αντιπεριφερειάρχη ΔΤ Αθηνών

Συνάντηση με το νέο Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Λώλο Βασίλειο είχε ο πρόεδρος της ΛΕΦΕΔ Αττικής την περασμένη Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωριμία του νέου Αντιπεριφερειάρχη με τον πρόεδρο της Λέσχης αλλά και το πολυδιάστατο έργο της ΛΕΦΕΔ Αττικής, ειδικά στο κομμάτι της Πολιτικής Προστασίας και του Κοινωνικού έργου.

Υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση σε όλα τα θέματα και δόθηκε η υπόσχεση μέσω του προέδρου της, ότι η ΛΕΦΕΔ Αττικής θα συνδράμει όπου, όποτε και όπως της ζητηθεί, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας με την Περιφέρεια Αττικής μιας και ανήκει στο Μητρώο Εθελοντικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας από το 2010.

Στο τέλος της συνάντησης, ο πρόεδρος της ΛΕΦΕΔ Αττικής δώρισε ένα αντίτυπο από το ημερολόγιο του 2024 της Λέσχης με αφιέρωμα στις «Ελληνικές Δυνάμεις σε Μέση Ανατολή, Ιταλία, Βόρειο Ατλαντικό και τα Βαλκάνια», το οποίο δημιουργήθηκε με τη συνεργασία των Διευθύνσεων Ιστορίας του ΓΕΣ, του ΓΕΝ και του ΓΕΑ, καθώς επίσης και με το Πολεμικό Μουσείο.