Συλλογή και αποστολή υλικών στον Έβρο

Στις 12 Μαρτίου, ύστερα από πρόσκληση που έγινε στην ΛΕΦΕΔ Αττικής συγκεντρώθηκαν υλικά υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενεργειακά ποτά, σοκολάτες, μια Ελληνική σημαία, μια εικόνα του μυστικού δείπνου και μια παιδική ζωγραφιά, για να μεταφερθούν στον Έβρο για τους άντρες των Ενόπλων Δυνάμεων, της Αστυνομίας αλλά και των Εθνοφυλάκων, οι οποίοι πάλευαν και παλεύουν βδομάδες τώρα να κρατήσουν τα σύνορά μας ασφαλή και αδιαπέραστα.

Η Λέσχη μας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, παρ όλες τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε σαν κοινωνία και σαν χώρα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, κατάφερε να μαζέψει ένα αξιοσέβαστο πόσο.

Τα χρήματα αυτά δόθηκαν για την αγορά των υλικών που στείλαμε συνοδεία ανθρώπων, που ανέβηκαν στον Έβρο προκειμένου να μεταφέρουν τα εν λόγο υλικά. Μια προσπάθεια που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία από κάθε άποψη. 

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη μας για την προσφορά τους, στους ανθρώπους που πραγματοποίησαν αυτό το εγχείρημα μα πάνω από όλα στα Στελέχη, τους Στρατιώτες, τους Εθνοφύλακες και τους Αστυνομικούς που μερόνυχτα ολόκληρα με αυτοθυσία και αυταπάρνηση, φυλάττουν Θερμοπύλες!

Αυτή η κίνησή μας ήταν το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε και όταν χρειαστεί θα ξανακάνουμε οτιδήποτε περνά από το χέρι μας για να βοηθήσουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις. 

«Όσοι ζωντανοί!»

Υ.Γ Ευχαριστούμε θερμά τους: 

Ευστάθιο Κουτσουράκη για την δωρεά της ελληνικής σημαίας,

Φαρμακείο Χριστιανάκης για την δωρεά του σε γάζες και ενέσεις 

Ιωάννη Κασιούμη  για την δωρεά 10 ενεργειακών ποτών.