Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος εργασιών στη ΣΔΒ από τη ΛΕΦΕΔ Αττικής

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος εργασιών που ανέλαβε η ΛΕΦΕΔ Αττικής ύστερα από επικοινωνία του Διοικητή της Σχολής και του προέδρου της Λέσχης.

Οι εργασίες αφορούσαν στην αποκατάσταση αγιογραφιών στην είσοδο και εντός του Ιερού Ναού Αγιών Γεωργίου και Παϊσίου, καθώς επίσης και η αντικατάσταση του φωτισμού στις δυο κεντρικές εισόδους του προαύλιου χώρου του Ιερού Ναού.

Δείτε το πριν από τις αγιογραφίες:

Δείτε το μετά από τις αγιογραφίες:

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν επί των πλείστων Σαββατοκύριακα τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο 2024. Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, όλες οι εργασίες επιθεωρήθηκαν από τον Γενικό Επιθεωρητή Στρατού Αντιστράτηγο Αλφαντάκη Σπυρίδων και τον Διευθυντή Διεύθυνσης Διαβιβάσεων Υποστράτηγο Τσακανιά Εμμανουήλ κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης επιθεώρησης του στρατοπέδου. Οι εργασίες έλαβαν εγκωμιαστικά σχόλια κατά την επιθεώρηση για την ποιότητα των εργασιών και την αμεσότητα ανταπόκρισης στο αίτημα.

Δείτε το πριν από της πύλες του προαύλιου χώρου:

Δείτε το μετά από τις πύλες του προαύλιου χώρου:

Το κόστος όλων των εργασιών καλύφθηκε από το ταμείο της Λέσχης και την στήριξη των μελών της. Στο άμμεσο μέλλον θα ξεκινήσει και ο δεύτερος κύκλος εργασιών. Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο προετοιμασίας του Ιερού Ναού για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 12ης Ιουλίου που είναι η ημέρα που κοιμήθηκε ο Άγιος Παΐσιος και τιμάται από την Εκκλησία.

Τα μέλη του ΔΣ κατά την ημέρα της επιθεώρησης από ΓΕΠΣ και ΔΔΒ/ΓΕΣ

Ευχαριστούμε την αγιογράφο Α.Χ., για την πολύτιμη βοήθειά της και την συνεργασία που έχουμε τα τελευταία χρόνια.