Με ικανοποιητική εμφάνιση η παρουσία της ΛΕΦΕΔ Αττικής στον «Μακεδονομάχο» 2024

Με ικανοποιητική εμφάνιση παρά τα προβλήματα που χρειάστηκαν να αντιμετωπίσουν, ολοκλήρωσαν την παρουσία τους τα 7 μέλη της ΛΕΦΕΔ Αττικής στην φετινή άσκηση εφέδρων «Μακεδονομάχος» που διοργάνωσε η «Μητροπολιτική» ΛΕΦΕΔ το διάστημα 05-07 Απριλίου 2024, στην Καστανούσσα Σερρών.

Το «Παρών» έδωσαν 68 Αξιωματικοί και 338 Υπαξιωματικοί και Οπλίτες όπου συμπλήρωσαν 32 ομάδες-περίπολα. Τα μέλη της Λέσχης συμμετείχαν με τον αριθμό 28 και την ονομασία «Παύλος Μελάς».

Παρόλο που κατά την διάρκεια του ταξιδιού της ομάδας από την Αθήνα μέχρι τις Σέρρες, ένα όχημα παρουσίασε σοβαρή βλάβη και «παροπλίστηκε» στη Λαμία, δεν ήταν αρκετό να πτοήσει το ηθικό όλων και να εγκαταλείψουν. Άλλωστε ετοιμαζόντουσαν μήνες για αυτή τη στιγμή και τη συμμετοχή τους στη μεγαλύτερη άσκηση εφέδρων στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Μετά από καιρό υπήρξε η ευκαιρία να συναντηθεί όλη η «παρέα» της εφεδρειάς, έφεδροι από όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο ήταν εκεί να εξασκήσουν στο πεδίο όλα αυτά που έκαναν πρακτική όλους τους μήνες.

Τα μέλη της ομάδας, έφεραν μαζί τους και μια ιστορική σημαία. Η κεντρική Ελληνική Σημαία που απεικονίζεται στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου, την είχε μαζί του ένα μέλος⁩ στη Σομαλία το 1993. Εν συνεχεία, την έφερε μαζί του στις αποστολές που πήγε σε Βοσνία και Αλβανία.

Η ΛΕΦΕΔ Αττικής ευχαριστεί θερμά όλη την Οργανωτική Επιτροπή για την όλη διοργάνωση και την άρτια φιλοξενία. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον «Μακεδονομάχο» 2025.

Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη για την παραχώρηση ενός οχήματος με γεμάτο ντεπόζιτο για τη μεταφορά μελών της ομάδας «Παύλος Μελάς».