ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2015

Πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 8 Φεβρουαρίου η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΛΕΦΕΔ
Αττικής.

Την εκδήλωσή τίμησαν με την παρουσία τους ο Πατήρ Μάξιμος της Ενορίας Αγίου Νεκταρίου Χαϊδαρίου,  ο Διοικητής της Σχολής Διαβιβάσεων Tξχος κος Καμπούρης Κωνσταντίνος,  ο Υπστγος ε.α. και πρώην ΔΚΤΣ της Σχολής Διαβιβάσεων κος Κουτρουμάνης Δημήτριος, ο ΥΠΔΚΤ του 2ο Π.Σ. Αθηνών Πυραγός κος Κολοκοτρώνης Ιωάννης, ο κος Χατζησταματίου Αναστάσιος ιδιοκτήτης της εταιρίας Barracuda,  μέλη του ΔΣ της ΠΕΝΕΦΥΟ, του ΣΕΕΔΑ, της ΛΕΦΕΔ Ευβοίας, της ΣΕΑΝ Ευβοίας, του αθλητικού συλλόγου χρωματοσφαίρισης WEREWOLVES, εν ενεργεία αξιωματικοί και υπαξιωματικοί, οι οικογένειες των μελών μας και πλήθος φίλων και συγγενών.


Η τελετή άνοιξε με το χαιρετισμό του κου Διοικητού. Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του πλούσιου έργου της ΛΕΦΕΔ Αττικής, τόσο σε στρατιωτικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο κοινωνικό έργο. Συμμετοχή με περίπολα πυρασφάλειας και πυρόσβεσης κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου. Υλική (βιβλία, ενδύματα, σχολικά είδη) αλλά και οικονομική  βοήθεια σε ιδρύματα και σχολεία σε όλη την επικράτεια αλλά και την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων στη Βόρεια Ελλάδα. Αναφορά έγινε και στον από κοινού  έρανο της ΛΕΦΕΔ Αττικής ,της Πανελλήνια ομοσπονδία  KRAV MAGA Federation Greece και του αθλητικού συλλόγου χρωματοσφαίρισης WEREWOLVES. Είχαμε παραδώσει στη Πρεσβεία της Σερβίας μεγάλη ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων προς ενίσχυση της, μετά τις φονικές πλημμύρες που κατέκλισαν τη χώρα το περασμένο έτος.


Στη συνέχεια ακολούθησαν βραβεύσεις και τιμητικοί έπαινοι. Βραβεύτηκαν μέλη μας για την ανιδιοτελή προσφορά τους και τη προώθηση της Εφεδρείας εντός και εκτός συνόρων αλλά και στο συνάνθρωπο. Ενδεικτικά, έπαινος απενεμήθη στα μέλη της ομάδας που έλαβαν μέρος στην άσκηση Dragon Recon 2014 στην Ιταλία και απέσπασαν τη τρίτη και τέταρτη θέση ανάμεσα σε επαγγελματίες οπλίτες. Επίσης ο Πυραγός κος Κολοκοτρώνης Ιωάννης απένειμε πιστοποιήσεις εθελοντών δασοπυροσβεστών της Ακαδημίας του Πυροσβεστικού Σώματος σε μέλη μας που είχαν δώσει εξετάσεις.


Στην τέλος της τελετής τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους πεσόντες υπέρ Πατρίδος αξιωματικούς των Ιμίων, τους πεσόντες Πεζοναύτες στο πεδίο βολής στον Βόλο και τους προσφάτως αδικοχαμένους ιπτάμενους της Πολεμικής μας Αεροπορίας στην Ισπανία.


Ακολούθησε πλούσιος μπουφές με εδέσματα, ποτά και αναψυκτικά καθώς και η καθιερωμένη μας λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα προερχόμενα από χορηγούς μας!

Ευχαριστούμε, του χορηγούς μας GREEK AIRSOFT, το κατάστημα ARMY CAMP του κου. Σακκά Σταύρου και την εταιρία ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΑΜΙΔΗΣ, που χρόνια στηρίζουν με τις χορηγίες τους τη Λέσχη μας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τιμήσατε και φέτος με τη παρουσία σας!


Ευχόμαστε σε όλους υγεία, ευτυχία, ευημερία!

,