Η ΛΕΦΕΔ Αττικής συμμετείχε σε εκπαίδευση Ά Βοηθειών του ΙΔΑΦΚ στην ΥΣΑ

Το Ινστιτούτο Διαχείρησης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών ΚΟΙΝΣΕΠ (ΙΔΑΦΚ) την Τρίτη 19 Μαίου 202,2 με Επικεφαλής Πιστοποιημένους Εκπαιδευτές τους: Πιζανία Μάριο, Ματίνα Συνδουκά και Ξένια Γεωργιάδου και Συνεκπαιδευτές, τους: Ελένη Κυριακάκη, Γεωργία Κυριακάκη, Ρόζα Παπαμιχαήλ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Σχεδιασμού του σε συνεργασία με τη ΛΕΦΕΔ Αττικής, τον Πρόεδρό της Μάνθο-Σωτήριο Ματθαίου και τον Εκπαιδευτή Δημήτριο Χονδρό, πραγματοποίησαν εκπαίδευση Α’ Βοηθειών και Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης σε Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Στελέχη της Υπηρεσίας Στρατιωτικών Αρχείων.

Σημαντικοί σκοποί του προγράμματος η Ενημέρωση Συστήματος Εθνικού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας, η Έρευνα και Διάσωση από Φυσικές Καταστροφές και Τεχνολογικά Ατυχήματα, η Nαυαγοσωστική, τα Ορμητικά Νερά, οι Α΄Βοήθειες, η Υγεία και Ασφάλεια στην εργασία με την πολύτιμη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Στρατιωτικών Αρχείων ΣΧΗ (ΤΘ) Αλέξανδρο Κωνσταντίνο Μπονώτη, για την απονομή της τιμητικής πλακέτας στο φορέα μας, καθώς επίσης και όλο το Προσωπικό της Υπηρεσίας για τη θερμή υποδοχή τους και την συνεργασία τους.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την πρόεδρο του ΙΔΑΦΚ κα. Ξένια Γεωργιάδου για την αμέριστη εμπιστοσύνη και στήριξή της στη Λέσχη μας.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις φωτογραφίες εδώ.