Η ΛΕΦΕΔ Αττικής στο AFW 2023

Στο μεγαλύτερο Air Show της Ελλάδος, των Βαλκανίων και της Δυτικής Ευρώπης, το Athens Flying Week, θα συμμετέχει η ΛΕΦΕΔ Αττικής το Σάββατο 02 και την Κυριακή 03 Σεπτεμβρίου 2023, που θα διεξαχθεί στην αεροπορική βάση της Τανάγρας, ύστερα από τιμητική πρόσκληση που έλαβε.

Η ΛΕΦΕΔ Αττικής κλήθηκε από την διοργανώτρια επιτροπή, να συνδράμει στην ασφάλεια και την διαχείριση του πλήθους και των αεροσκαφών επίδειξης καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Είναι ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση αυτή καθώς αναγνωρίζεται το έργο της Λέσχης σε όλους τους τομείς και θα είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχει ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής αλλά και γενικά.

Παράλληλα, η ΛΕΦΕΔ Αττικής εξασφάλισε και εκθεσιακό χώρο όπου θα υπάρχει σχετικό περίπτερο (τέντα) με ενημερωτικό έντυπο και ψηφιακό υλικό. Εκεί, όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη Λέσχη και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την εγγραφή τους ως μέλη της συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Στο αεροδρόμιο της Τανάγρας, θα ζήσετε μια συναρπαστική και μοναδική εμπειρία, έχοντας τη δυνατότητα να:

  • Βιώσετε από απόσταση αναπνοής τις απογειώσεις και προσγειώσεις των αεροσκαφών!
  • Απολαύσετε ένα φαντασμαγορικό Air Show!
  • Φωτογραφηθείτε δίπλα στα αεροσκάφη και ελικόπτερα, μαζί με τους πιλότους, στη μεγαλύτερη στατική αεροπορική έκθεση των τελευταίων ετών!
  • Απολαύσετε τις επιδείξεις αερομοντελιστών!
  • Με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στον κύριο χώρο του Air Show από το ΔΩΡΕΑΝ parking που βρίσκεται ΕΝΤΟΣ του αεροδρομίου, ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΩ από το χώρο των θεατών.
  • Περιηγηθείτε και να κάνετε τις αγορές σας στην εμπορική έκθεση, αλλά και να ενημερωθείτε για κάθε τύπου αεροπορική εκπαίδευση από τις αρμόδιες αεροπορικές σχολές και τις Αερολέσχες.
  • Κάνετε ένα μικρό διάλειμμα & να γευματίσετε στα πλήρως εξοπλισμένα εστιατόρια με χώρους σκίασης.
  • Έχετε πλήρης οπτική πρόσβαση στις γιγαντο-οθόνες που είναι στημένες σε διάφορα σημεία του αεροδρομίου.

Σας περιμένουμε όλους στο Athens Flying Week. Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ και να κλείσετε τα εισητήριά σας εδώ.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.