Η ΛΕΦΕΔ Αττικής στο «Χαϊδάρι Run»

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες δρόμου του ΧΑΪΔΑΡΙ RUN 2023, ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα που έχουν διοργανωθεί στην πόλη, την Κυριακή 28 Μαΐου 2023.

Η ΛΕΦΕΔ Αττικής ύστερα από πρόσκληση που έλαβε από τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου κ. Ντηνιακό Ευάγελλο, συμμετείχε με 6μελή ομάδα όπου σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, συνέδραμε στην ρύθμιση της κυκλοφορίας έξω από τα στρατόπεδα «Καραϊσκάκης Ά και ΄Β» για την διευκόλυνση της κίνησης των δρομέων αλλά και για ττην ασφάλειά τους.

Μετά το τέλος των αγώνων δρόμου, τα μέλη της Λέσχης, κατευθύνθηκαν στην πλατεία Δημαρχείου όπου εκεί συνέβαλαν στις προετοιμασίες των απονομών των μεταλείων και των τιμητικών πλακέτων όπου βραβεύτηκε και η ΛΕΦΕΔ Αττικής. Μεταξύ άλλων, συμμετείχε και μια ομάδα του Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών (ΙΔΑΦΚ), η οποία είχε ως ρόλο την ιατρική κάλυψη σε τυχόν συμβάν.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου κ. Ντηνιακό Ευάγγελο για την πρόσκληση, την Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα το ΑΤ Χαϊδαρίου και το Ά Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής για την εξαιρετική συνεργασία.