Η ΛΕΦΕΔ Αττικής στον 40ό Αυθεντικό Μαραθώνιο 2023

Η ΛΕΦΕΔ Αττικής συνεπής στο ραντεβού της με τον ΣΕΓΑΣ, συμμετείχε στον 40ό Αυθεντικό Μαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023, στην Αθήνα.

Η ΛΕΦΕΔ Αττικής συμμετείχε με 7 μέλη της. Μαζί της ήταν και 3 μέλη της Εθελοντικής Ομάδας «Προστασία». Όλα τα μέλη μαζί, είχαν τοποθετηθεί στην εκκίνηση των παιδικών αγώνων και των Special Olympics που διεξήχθησαν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, δίπλα από το κτήριο της Βουλής.

Οι εθελοντές βοήθησαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του ΣΕΓΑΣ στο να στηθεί η φουσκωτή αψίδα εκκίνησης, να τοποθετηθούν όλα τα απαραίτητα αυτοκόλλητα, να δημιουργηθεί ο κατάλληλος διάδρομος ασφαλείας για τους δρομείς με την τοποθέτηση μεταλλικών κιγκλιδωμάτων και κατά την εκκίνηση των παιδικών αγώνων δημιουργούσαν μια ανθρώπινη αλυσιδά στην πρώτη γραμμή ώστε να δίνουν τον ρυθμό τρεξίματος ώστε να μην υπάρχουν πτώσεις και τραυματισμοί των παιδιών.

Η ενέργεια των μικρών δρομέων ήταν αστείρευτη και ανεπανάληπτη που γέμιζε χαμόγελα τα πρόσωπα των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής, των μελών της ΛΕΦΕΔ Αττικής και της «Προστασίας», των λοιπών εθελοντών αλλά και τον κόσμο που ήταν εκεί να τους ενθαρύνει.

Την εκκίνηση των παιδικών αγώνων και των Special Olympics έδωσαν η Υφυπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Ράπτη και ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης κ. Μύρων Φλουρής.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύνδεσμο Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) για την εμπιστοσύνη και τη χρόνια συνεργασία μας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Ημιμαραθώνιο του 2024.