Η ΛΕΦΕΔ Αττικής στην κοπή πίτας του ΙΔΑΦΚ Π.Ε.ΕΠ.ΙΔ. – Δ.ΔΙΚ.Π.Π.Δ.Κ.

Στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών (I.Δ.Α.Φ.Κ. Π.Ε.ΕΠ.ΙΔ. – Δ.ΔΙΚ.Π.Π.Δ.Κ. KOINSEP – IDAFK S.S.T.I. – I.N.C.P.C.M. – S.C.E.), της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Προτέκτα Ιλίου, του ΠΕΚΕΑ Π.Π. – ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, και της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου ΚΟΕΙ ΚΑΝ KARATE DO, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ιλίου, παρευρέθηκε η ΛΕΦΕΔ Αττικής ύστερα από πρόσκληση που δέχτηκε.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του Βιβλίου «Πρώτες Βοήθειες και Ειδικές Καταστάσεις» από τον Διευθυντή Εκπαίδευσης του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Αθλητιάτρων-ECOSEP -Course Organizer/Director ERC Greece, Επιστημονικό Συνεργάτη του ΙΔΑΦΚ Π.Ε.ΕΠ.ΙΔ. – Δ.ΔΙΚ. Π.Π., Νικόλαο Β. Γκούρτσα.

Την έναρξη κήρυξε ο Δήμαρχος Ιλίου, κ. Νικόλαος Ζενέτος, απευθύνοντας το μήνυμα του στους παρευρισκομένους.

Τίμησαν και χαιρέτησαν την εκδήλωση, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Γεώργιος Πουρναράς, ο οποίος ευχαρίστησε τους εθελοντές για το έργο τους και στάθηκε στην συμβολή τους στην αντιμετώπιση καθημερινών φυσικών και ανθρωπογενών κινδύνων: «Θα ήθελα στο πρόσωπό σας να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές της πολιτικής προστασίας που μας βοηθούν καθημερινά και σας καλώ να συνεχίσετε, με αυτή την όμορφη τρέλα που κουβαλάτε, την αινιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο».

Η ΛΕΦΕΔ Αττικής κατά την βράβευσή της από την πρόεδρο του ΙΔΑΦΚ κ. Ξένια Γεωργιάδου, παρέδωσε μια χειροποίητη αγιογραφία ως ελάχιστο φόρο τιμής για την χρόνια στενή και ανιδιοτελή συνεργασία.

Ευχαριστούμε θερμά την πρόεδρο κα. Γεωργιάδου για την τιμητική αυτή πρόσκληση αλλά κυρίως για αυτή την υπερύφανη συνεργασία μεταξύ ΛΕΦΕΔ Αττικής και ΙΔΑΦΚ.