Εκπαίδευση στον «Αγώνα Πεζικού» στον Έβρο από την «Μητροπολιτική» ΛΕΦΕΔ

Η «Μητροπολιτική» ΛΕΦΕΔ θα διεξάγει εκπαίδευση στον αγώνα Πεζικού σε περιοχή του Νομού Έβρου, το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022.

Η εκπαίδευση θα ξεκινήσει το πρώτο φως του Σαββάτου και θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Η εκκίνηση από την πόλη της Θεσσαλονίκης θα γίνει αργά το βράδυ της Παρασκευής και η προσέλευση θα κορυφωθεί στο χώρο και την περιοχή διεξαγωγής της εκπαίδευσης.

Όποιος υπεύθυνος πολίτης μη μέλος, επιθυμεί να συμμετάσχει να επικοινωνήσει με μήνυμα στο info@lefed.gr.

Και όλα αυτά γιατί;
Γιατί λίγο πριν την 20η Ιουλίου;
Γιατί στον Έβρο ταξιδεύοντας περί τα χίλια χιλιόμετρα με προσωπικά έξοδα;

Διότι ο εχθρός θα επιλέξει χρόνο και τόπο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να τον αντιμετωπίσουμε , πρέπει να έχουμε ζήσει τα απλά προβλήματα που πρέπει να ξεπεράσει ο μαχητής, δίψα, πείνα, πίεση, κούραση, καιρικές συνθήκες.

Διότι θέλουμε να τιμήσουμε με πράξεις όλους όσους αγωνίστηκαν για την Πατρίδα μη μένοντας μόνο σε μεγάλα και εύκολα λόγια.

Στον Έβρο για να στείλουμε μηνύματα σε πολλούς. Στα στελέχη του Ελληνικού Στρατού του οποίου αναπόσπαστο κομμάτι είμαστε όλοι οι Έλληνες , στους κληρωτούς συναδέλφους μας που κάποιοι από αυτούς θα μπορούσαν να είναι παιδιά μας, στους Εθνοφύλακες και τους κατοίκους της περιοχής, στους Εφέδρους συναδέλφους, ότι θα είμαστε εκεί αν ποτέ χρειαστεί να κάνουμε αυτό που πρέπει γιατί και θέλουμε και μπορούμε.

Και τέλος στους γείτονες και όλους όσους επιβουλεύονται την Εθνική μας ανεξαρτησία και τμήματα της επικράτειας της χώρας όσο τρανοί κι αν νομίζουν πως είναι , πως θα μας βρουν μπροστά τους, πρώτους και έτοιμους από πριν.

Δεν ξεχνώ ,δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να ξεχάσει.
«ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ»