Εκπαίδευση στα αντικείμενα μάχης πεζικού

Το Σάββατο 22 Ιουνίου έλαβε μέρος νυχτερινή εκπαίδευση της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Αττικής στα αντικείμενα πεζικού τελειώνοντας τον εν λόγω κύκλο εκπαίδευσης.



Τα μέλη της ΛΕΦΕΔ Αττικής εκπαιδεύτηκαν στην αναγνώριση και σωστή αντιμετώπιση εκρηκτικών μηχανισμών και στα μη εκραγέντα πυρομαχικά. Εν συνεχεία, έγινε εκπαίδευση στη τακτική σκόπευση και υπήρξε στίβος μάχης σε αστικό περιβάλλον με διαφορετικά σενάρια όπου ανά ζεύγη τα μέλη της εκτέλεσαν την αποστολή.

Κατόπιν αυτού, τα μέλη οργανώθηκαν σε διμοιρία πεζικού και δόθηκαν πρακτικά σενάρια με απεικόνιση κάνοντας χρήση εκπαιδευτικών όπλων airsoft σε διάφορα αντικείμενα που διδάχτηκαν το τελευταίο εξάμηνο όπως: αστικό περιβάλλον, τακτικές πεζικού, κλήση πυρών υποστήριξης, Ά βοήθειες πεδίου μάχης κ.α..


Τα εν λόγω σενάρια αποσκοπούσαν στην καλύτερη προετοιμασία τους για την αξιολόγηση του Ιουλίου όπου επίσημα θα λήξει η εκπαιδευτική σεζόν.


Την επομένη, είχαν την τιμή να είναι καλεσμένοι  σε γάμο ενός παιδιού απο το Λύρρειο Ίδρυμα. Το Λύρρειο Ίδρυμα με αυτό το τρόπο τίμησε την ΛΕΦΕΔ ΑΤΤΙΚΗΣ για την προσφορά της με εράνους όσο και κατά την φονική πυρκαγιά στο Μάτι πέρυσι.



Τα μέλη της ΛΕΦΕΔ ΑΤΤΙΚΗΣ εύχονται βίον ανθόσπαρτο στου νεόνυμφους.