Δωρεά της ΛΕΦΕΔ Αττικής στο ΠΕΝ

Αντιπροσωπεία της ΛΕΦΕΔ Αττικής επισκέφθηκε την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας Αττικής όπου και παρέδωσε τρόφιμα για τα παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του.

Τα μέλη που επισκέφθηκαν το ΠΕΝ τήρησαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα πριν την επίσκεψη (self test, αντισηπτικό πριν την είσοδο, χρήση μάσκας και αποστάσεις) για την προστασία των μικρών παιδιών.

Ύστερα από την γνωριμία του νέου προέδρου με την διευθύντρια του ΠΕΝ κ. Ηρώ Ζερβάκη και την παράδοση ενός επετειακού ημερολογιου της Λέσχης, προτάθηκε από την ίδια μια μικρή ξενάγηση στις εγκαταστάσεις αλλά και μια μικρή επαφή με τα παιδιά που διαμένουν εκεί.

Τα παιδιά μόλις αντίκρισαν τα μέλη με τις παραλλαγές ενθουσιάστηκαν και ξεκίνησαν να κάνουν ερωτήσεις πάντα με χαμόγελο και γεμάτα ενέργεια. Αρκετά από αυτά εξέφρασαν και τον ενθουσιασμό τους να υπηρετήσουν την πατρίδα όταν μεγαλώσουν.

Επίσης όταν τους ανακοίνωσε η κ. Ζερβάκη ότι η Λέσχη μας τους πρόσφερε τρόφιμα έλεγαν συνέχεια τη φράση «σας ευχαριστούμε πολύ» (δείγμα της ευγνωμοσύνης τους φαίνεται και στην ομαδική φωτογραφία).

Στις φωτογραφίες παραθέτουμε και την ευχαριστήρια επιστολή που εστάλει στη Λέσχη μας. Όλοι μαζί από λίγο μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και το μέλος μας κ. Μακρή Νικόλαο (www.makrismeat.gr) για την προσφορά κρεάτων κατάλληλη για παιδιά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι φωτογραφίες που απεικοίζονται παιδιά έχουν επεξεργασθεί καθώς η ΛΕΦΕΔ Αττικής συμμορφώνεται με τον Νόμο περί προστασίας της έκθεσης ανηλίκων στο διαδίκτυο.