Παρουσία ΑΓΕΕΘΑ η εορτή του Όπλου των Διαβιβάσεων από τον ΣΑΑΔΒ

Την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, πραγματοποιήθηκε από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Αξιωματικών Διαβιβάσεων (ΣΑΑΔΒ), εκδήλωση εορτασμού του Όπλου των Διαβιβάσεων, στο Στρατόπεδο «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Ά», στις εγκαταστάσεις της Σχολής Διαβιβάσεων

Η εκδήλωση αυτή έλαβε χώρα προς τιμήν της ιστορίας του Όπλου και τίμησε τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη του Όπλου των Διαβιβάσεων,  με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών, που γιορτάζεται στις 17 Μαΐου. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και Οσίου Παϊσίου. Στη συνέχεια χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Πρόεδρος του ΣΑΑΔΒ, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο Δντής ΔΔΒ-ΕΠ/ΓΕΣ. Ο Ταξχος ε.α. Νοταρίδης Χρήστος Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου, πραγματοποίησε σύντομη ομιλία για το Μνημείο Πεσόντων Διαβιβαστών στη ΣΔΒ. Στο τέλος δόθηκε μικρή δεξίωση έμπροσθεν της Λέσχης Αξιωματικών της Σχολής Διαβιβάσεων.

Το παρών έδωσαν και μέλη της ΛΕΦΕΔ Αττικής ύστερα από τιμητική πρόσκληση που έλαβε από το Σύνδεσμο Αποστράτων. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των μελών της Λέσχης και του κ. ΑΓΕΕΘΑ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Σγος Χούπης Δημήτριος, ο Δντής ΣΤ΄Κλ/ΓΕΕΘΑ Υπτγος Μπούρας Ιωάννης, ο Δντης ΔΔΒ-ΕΠ/ΓΕΣ Υπτγος Τσακανιάς Εμμανουήλ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) Υπτγος ε.α. Δεβούρος Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (Π.Ο.Σ.) Ταξχος ε.α. Νικολόπουλος Βασίλειος, οι Πρόεδροι των ΠΣΑΠ Αντγος ε.α. Πόκας Χαράλαμπος και ΣΑΑΠΒ Αντγος ε.α. Βιτετζάκης Αντώνιος, εν ενεργεία Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξκοί ΔΒ, καθώς και μεγάλος αριθμός Μελών του Συνδέσμου με τις οικογένειές τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΛΕΦΕΔ Αττικής ευχαριστεί θερμά τον ΣΑΑΔΒ για την τιμητική πρόσκληση. Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τον Δντη ΔΔΒ-ΕΠ/ΓΕΣ Υπτγο Τσακανιά Εμμανουήλ, τον Δκτη της Σχολής Διαβιβάσεων Ταξχο Βασιλειάδη Παναγιώτη και τα στελέχη της Σχολής Διαβιβάσεων για την φιλοξενία.