Διασυλλογική κινητοποίηση Αγάπης και Προσφοράς από τους Συλλόγους Εφέδρων

Πάνω από 40 κούτες με τρόφιμα συγκεντρώθηκαν από Συλλόγους Εφέδρων σε όλη την Ελλάδα για
τα 1,050 παιδάκια των σχολείων της Πάτρας που βρίσκονται στα κατώτατα όρια υποσιτισμού.

Μέσα σ’ αυτούς και η ΛΕΦΕΔ Αττικής που από κοινού με τη ΠΕΝΕΦΥΟ παρέδωσαν αρκετές κούτες που περιείχαν γάλα, δημητριακά, μαρμελάδα και φρυγανιές. 

Έφεδροι, μέλη άνω των δέκα Συλλόγων, από όλα τα μέρη της Ελλάδας ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτόγνωρη προσπάθεια να προσφέρουν χέρι βοήθειας σας αυτούς που το έχουν ανάγκη περισσότερο απ’ όλους.

Τα παιδιά.
Σε εποχές όπου το να προσφέρεις είναι δύσκολο, ο καθένας πρόσφερε κάτι από το υστέρημα του ώστε κανένα παιδάκι να μην ξαναλιποθυμήσει από την πείνα και την αδυναμία σε Ελληνικό Σχολείο.

Γιατί οι έφεδροι, αποδεικνύουν για μία ακόμα φορά, ότι πρώτα και πάνω από όλα είναι πάντα έτοιμοι να προσφέρουν στον συνάνθρωπο αλλά και στην Πατρίδα, όποτε αυτό τους ζητηθεί.

Η διασυλλογική επιτροπή εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες της σε όλους όσοι πρόσφεραν είτε ατομικά είτε συλλογικά τα τρόφιμα για τα παιδιά. Επίσης, ευχαριστίες αξίζουν και στους αφανείς υποστηρικτές αυτής της ενέργειας, που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα, αφιέρωσαν χρόνο και μέσα για να επιτύχει αυτή προσπάθεια.

Επίσης ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στη ΜΕΤΜΠΑ μεταφορική για την άμεση ανταπόκριση της να μεταφέρει αφιλοκερδώς τα τρόφιμα στην Πάτρα.

Τις Άγιες τούτες ημέρες, κλείνουμε με μια ευχή.

Υγεία και ευτυχία σε όλες, και όλους και να μην λείψει το χαμόγελο από καμία οικογένεια.

Χρόνια Πολλά.

Η Συντονιστική Επιτροπή των Συλλόγων