Ανδραβίδα 2013

Την Τρίτη και Τετάρτη 15 και 16 Ιανουαρίου 2013 αντίστοιχα, τα μέλη της Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Αττικής μαζί με μέλη των Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Τριπόλεως, Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Κορινθίας και Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Αχαΐας, μετέβησαν στην βάση των F-4 Phantom, την 117 ΠΜ στην Ανδραβίδα.

Η επίσκεψη  ξεκίνησε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της 417 ΜΑΦ και στη συνέχεια τα μέλη ξεναγήθηκαν στους χώρους της 117 ΠΜ.

Κατά τη διάρκεια των δύο αυτών ημερών οι έφεδροι ενημερώθηκαν για το έργο της μονάδας, παρακολούθησαν πτήσεις F-4 Phantom και επίδειξη της 417 Μοίρας Άμυνας Φρούρησης σε διάφορα αντικείμενα ακόμα και φρούρηση με συμμετοχή σκύλου.

Η επίσκεψη στην 417 ΜΑΦ και 117 ΠΜ ήταν αποδοτική, ενισχύοντας τη σχέση μεταξύ εφέδρων και στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, τα δε στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας μας δέχτηκαν εγκάρδια και ήταν άριστοι οικοδεσπότες. Η φιλοξενία τους ήταν άψογη.

Η Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Αττικής από τη μεριά της προσέφερε ως ευχαριστήριο δώρο στην 417 ΜΑΦ, για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκη της, βιβλία ιστορικού και στρατιωτικού περιεχομένου.

Ευχαριστούμε τον Α/ΓΕΑ για την έγκριση του αιτήματός μας και ευχόμαστε στα στελέχη της 417 ΜΑΦ και 117 ΠΜ, καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους και στους χειριστές, καλές αναχαιτίσεις.