Εκπαίδευση στην διαχείριση περιστατικών εξαφανίσεων από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για μέλη της ΛΕΦΕΔ Αττικής

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Άμεση και αποτελεσματική, διαχείριση περιστατικών εξαφανίσεων Παιδιών και Ενηλίκων» παρακολούθησαν 2 μέλη της ΛΕΦΕΔ Αττικής, την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο διοργανώθηκε από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στις εγκαταστάσεις του στο Κορωπί και ομιλητής ήταν ο 1ος Επίτροπος — Διοικητής Μονάδας Αγνοούμενων Ατόμων της Βέλγικης Ομοσπονδιακής Αστυνομίας, Alain Remue.

Τα μέλη της Λέσχης —στο πλαίσιο συνεργασίας της ΛΕΦΕΔ Αττικής με «το Χαμόγελο του Παιδιού»— εκπαιδεύτηκαν στα νέα υλικοτεχνικά, τεχνολογικά και ψηφιακά μέσα του Οργανισμού. Ταυτόχρονα έγιναν παρουσιάσεις των υπηρεσιών που παρέχει ο Οργανισμός, τις νέες υπηρεσίες που είναι προς υλοποίηση και τα επίσημα στατιστικά αναφορικά με τις εξαφανίσεις.

Μετά το τέλος του Σεμιναρίου, πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση του νέου κινητού κέντρου επιχειρήσεων και επικοινωνιών του Οργανσιμού.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο κ. Γιαννόπουλο καθώς επίσης και όλα τα στελέχη του «Χαμόγελου» για τη φιλοξενία αλλά και την τόσο σημαντική συνεργασία.