Ο Δήμος Χαϊδαρίου τίμησε τη ΛΕΦΕΔ Αττικής

Για την πολύτιμη συμβολή της στην προστασία του Δήμου Χαϊδαρίου κατά την αντιπυρική περίοδο 2022, τιμήθηκε η ΛΕΦΕΔ Αττικής.

Η ειδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου.

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Ντηνιακός Ευάγγελος, ο οποίος και παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της ΛΕΦΕΔ Αττικής κ. Ματθαίου Μάνθο-Σωτήριο, ευχαρίστησε τη Λέσχη για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφεραν όλα τα μέλη της κατά την αντιπυρική περίοδο αλλά και στις φωτιές που ξέσπασαν κατά την περίοδο αυτή στο Ποικίλο Όρος και όχι μόνο.

Στη συνέχεια με τη σειρά της, η Αντιδήμαρχος Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών, Πολιτικής Προστασίας και Συντήρησης των Σχολικών και Δημοτικών Κτηρίων κα. Κωνσταντίνα Χρονοπούλου ευχαρίστησε τη ΛΕΦΕΔ Αττικής για την άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ δήμου και Λέσχης όλη αυτή την περίοδο.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Χαϊδαρίου γι’ αυτή την τιμητική βραδιά καθώς επίσης την Ελληνική Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα για την άψογη συνεργασία και στήριξη στο έργο μας.