Η ΛΕΦΕΔ Αττικής στην κοπή πίτας του Συλλόγου Ποντίων Χαϊδαρίου

Στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Ποντίων Χαϊδαρίου «Ποντιακή Λύρα» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου, παρευρέθηκε η ΛΕΦΕΔ Αττικής ύστερα από πρόσκληση που δέχτηκε.

Παράλληλα παρουσιάστηκε και η μαύρη ποντιακή κωμωδία «Το Χροναίο τη Λαζίκα» από την θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Φορέα Ποντίων Καλλιθέας «Θέατρο Πόντου».

Μεταξύ άλλων, στηνεκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Λεωτσάκος Ανδρέας, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Ντηνιακός Ευάγγελος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Χαϊδαρίου κ. Πετούσης Εμμανουήλ, η Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Χαϊδαρίου κα. Χρονοπούλου Κωνσταντίνα, ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Βαρυθυμιάδης Γεώργιος, εκπρόσωποι Συλλόγων και φίλοι του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Ποντίων Χαϊδαρίου «Ποντιακή Λύρα» και τον πρόεδρό της κ. Λούκο Βασίλη για την πρόσκληση. Ευχόμαστε καλή χρονιά γεμάτη υγεία και εκπλήρωση όλων των στόχων που έχει θέση το νέο (ηλικιακά) Διοικητικό Συμβούλιο.

Φωτογραφίες: Μορφούλα Δαγνητίδη