Η ΛΕΦΕΔ Αττικής παραδίδει επετειακά ημερολόγια στους επίσημους φορείς που συνεργάζεται

Η ΛΕΦΕΔ Αττικής από την αρχή της πανδημίας και την έναρξης των μέτρων δεν σταμάτησε να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο κομμάτι της Πολιτικής Προστασίας όντας μέλος της από το 2010 (Α.Μ. 26/2010).

Η Λέσχη μας συμμετέχει από την αρχή της δύσκολης κατάστασης που ζούμε από τον περασμένο Μάρτιο σε όλα τα Επιχειρησιακά Σχέδια όλων των αρμόδιων φορέων με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας και το κοινό καλό.

Στο πλαίσιο συμμετοχής μας στις συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς, βρήκαμε την ευκαιρία να παραδώσουμε το φετινό ημερολόγιό μας το οποίο είναι αφιερωμένο στη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Η ΛΕΦΕΔ Αττικής βρίσκεται στο πλευρό του πολίτη και το δείχνει έμπρακτα μέσα από τον εθελοντισμό που διέπει τα μέλη της. 

Ενδεικτικά αναρτούμε (ύστερα από τη σχετική άδεια που αιτηθήκαμε και έγινε αποδεκτή) μερικές φωτογραφίες από τους φορείς που συνεργάζεται η Λέσχη μας: Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Δυτικού Τομέα κ. Λεωτσάκος Ανδρέας, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ειδικός Σύμβουλος Δημάρχου Χαϊδαρίου, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολιτικής Προστασίας Δήμου Χαϊδαρίου κ. Καρατζαφέρης Βασίλειος, Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής κ. Λειβαδάρος Ιωάννης, Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας ΚΝΒΔ Τομέα κ. Χαχλάκης Αναστάσιος, Αστυνομικό τμήμα και Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου, Διοικητής και αξιωματικός 10ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αττικής, Αξιωματικός 1ης ΕΜΑΚ, Γραμματέας Στέγης Πολιτισμού Δήμου Χαϊδαρίου, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών (ΙΔΑΦΚ) κ. Γεωργιάδου Ξένια (Α.Μ. Επιχειρησιακής Ένταξης ΙΔΑΦΚ 2988/2020).