Έκτακτες Πυρασφάλειες από την ΛΕΦΕΔ Αττικής ύστερα από απόφαση της Αντιπεριφέρειας Αττικής

 Η ΛΕΦΕΔ Αττικής ανταποκρίθηκε στην απόφαση της Αντιπεριφέρειας Δυτικού Τομέα Αθηνών για την εφαρμογή του μέτρου απαγόρευσης κυκλοφορίας σε δασικές και ευπαθείς περιοχές λόγω των υψηλών θερμοκρασίων τα διαστήματα 01 Ιουλίου μέχρι 04 Ιουλίου και 08 Ιουλίου μέχρι 11 Ιουλίου.


Η Λέσχη μας όλες αυτές τις ημέρες συνέδραμε με ομάδες μελών από τις 18:30 έως τις 21:30 στο Ποικίλο Όρος που είναι και τομέας ευθύνης της Λέσχης.

Οι ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν από τα μέλη μας ήταν η ενημέρωση των πολιτών για την απόφαση καθώς επίσης και πόσο σημαντικό ήταν να ακολουθήσουν τις οδηγίες για την δική τους ασφάλεια κυρίως.


Ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μια φορά τις αρμόδιες αρχές της Περιφέρειας και του Δήμου Χαϊδαρίου για την εμπιστοσύνη τους και τη στήριξή τους στο έργο της Λέσχης μας.


Επίσης το ΔΣ της ΛΕΦΕΔ Αττικής ευχαριστεί θερμά όσα μέλη  χάλασαν τον χρόνο τους, άφησαν την οικογένειά τους, παρέλειψαν την κούραση από την εργασία τους και τις υψηλές θερμοκρασίες, ήρθαν και βοήθησαν εκτάκτως όλες αυτές τις ημέρες στην φύλαξη του Ποικίλου Όρους αλλά και στην τήρηση της απόφασης απαγόρευσης κυκλοφορίας στους πολίτες για την ασφάλειά τους από τυχόν εκδήλωση πυρκαγιάς.